Wilk do mięsa TC22 z sitkiem 4,5 mm
Opis
Producent: Ma-Ga
- Przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego
- Idealny do mielenia mięsa surowego
- Gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej
- Wyposażony w nóż samoostrzący
- Bardzo wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym
- Elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek 4,5 mm; 6 mm lub 8 mm
- Możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + nóż + sitko + nakrętka)
- Łatwy w utrzymaniu czystości
- Niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Przeznaczony do pracy ciągłej, przy pełnym obciążeniu
Zapytaj o Ofertę