Szafa - Lodówka do dojrzewania wołowiny, wieprzowiny, szynki, kiełbasy, ryb, sera i wielu innych produktów spożywczych.
Wymiary:długość 730 x szerokośc 700 x wysokośc 2160 mm
Dzięki zintegrowanej technologii SmartAging® dojrzewanie na sucho nigdy nie było takie proste i dostępne pod jednym przyciskiem. Steki, szynki, kiełbasy, ryby, sery i wiele innych produktów mogą dojrzewać w szafie DRY AGER w najbardziej optymalnych i wypracowanych przez najlepszych warunkach. Nie musisz posiadać dodatkowej wiedzy by stworzyć coś kulinarnie fenomenalnego i zyskać na uszlachetnionym produkcie.
Lepiej zaprojektowane wnętrze z mniejszą ilością miejsc na półki (mniej narożników i krawędzi) znacznie ułatwia czyszczenie.
Wnętrze pokryte powłoką antybakteryjną jeszcze bardziej zwiększa ochronę i bezpieczeństwo zachodzących procesów (unikalne na skalę światową!)
Dolna część urządzenia została zoptymalizowana dla bezpiecznego i jeszcze wygodniejszego lokowania w niej wanienki z solą himalajską.
Zintegrowane w standardzie oświetlenie, osadzone z lewej i prawej strony ścian urządzenia, zapewnia jednolite (w modelu DX1000 także regulowane pokrętłem) podświetlenie. Perfekcyjna prezentacja zawartości.
Jeszcze wyższa jakość tylnej ściany urządzenia, która teraz wykonana została z czarnej stali.
Szczotkowana powierzchnia zapobiega nadmiernemu rozpraszaniu światła.
Zawias w drzwiach może zostać zmieniony na odpowiadającą nam stronę w dowolnym momencie, nie powodując żadnych trudności.
Szafa do sezonowania wołowiny Dry Ager DX1000 Premium S to profesjonalny sprzęt dla restauracji, butików mięsnych a także prywatnych miłośników mięsa i kulinarnych pasjonatów! To miejsce dojrzewania perfekcyjnego smaku, intensywnego aromatu, idealnej struktury, doskonałej kruchości i wspaniałego koloru steków. Ponadto sterowanie SmartAging otwarło absolutnie fenomenalne możliwości na dojrzewanie wieluinnych produktów spożywczych!
Szafa do sezonowania wołowiny Dry Ager DX1000 to profesjonalny sprzęt dla restauracji, butików mięsnych a także prywatnych miłośników mięsa.To miejsce dojrzewania perfekcyjnego smaku, intensywnego aromatu, idealnej struktury, doskonałej kruchości i wspaniałego koloru steków. Ponadto sterowanie otwarło absolutnie fenomenalne możliwości na dojrzewanie wieluinnych produktów spożywczych!
Za doskonałych działaniem szaf Dry Ager stoi przemyślana technologia, w tym szereg opatentowanych rozwiązań. Dry Ager to pierwsza lodówka na świecie, która łączy filtr z aktywnego węgla oraz system dezynfekcji UVC, który co minutę sterylizuje całe powietrze wewnątrz szafy.
Zapytaj o Ofertę
Firma:
Imię i nazwisko:
telefon:
e-mail:
Treść wiadomości:
Na podstawie art. 32 ust 4 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób
fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, zwane dalej RODO Państwa dane przetwarzane
są tylko do celów kontaktowych i nie będą udostępniane innym podmiotom niż upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Dane będą przetwarzane tylko
i wyłącznie do momentu zrealizowania celu, dla którego zostały zebrane. Administratorem podanych przez Panią/Pana danych osobowych za pomocą formularza
kontaktowego jest Firma "Inter WIBA Sp. J. Andrzej Wiewióra-Barabach Wiesława Wiewióra-Barabach" z siedzibą w Bielsku-Białej, ul. Krakowska 263, 43-305 Bielsko-Biała. Wybierając
drogę kontaktu z nami za pomocą formularza kontaktowego, jednocześnie wyraża Pani/Pan zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych takich jak: imię,
nazwisko, nazwa firmy, adres mailowy i telefon. Ma Pan/Pani prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia
przetwarzania, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania. Jeśli ktoś naruszy bezpieczeństwo Pana/Pani danych osobowych, przysługuje Panu/Pani prawo
złożenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.